Fra: Panida Groth [pg@bertelrasmussen.dk]
Sendt: 8. december 2015 14:03
Til: post@lohals.dk
Emne: J.nr. 41032 - B.e. Bodil Røntved Nielsen

Kære Niels Hugo Røntved

 

 

Du har bedt om min rådgivning i boet efter Bodil Røntved Nielsen, herunder specielt vedrørende den ejendom du selv bor til leje i, idet du meddelte, hvilket også fremgik af en udskrift af et bomødereferet, at du ville blive begæret udsat af ejendommen, da du ikke har betalt leje.

 

Jeg gav min vurdering af de retlige omstændigheder i boet og omkring boets behandling, herunder min fortolkning af testamentet i relation til de 3 ejendomme og også i relation til din indsættelse i testamentet.

 

Dette har bl.a. bevirket efterfølgende, at der ikke er igangsat nogen udsættelse af dig og også bevirket, at den ejendom du bor til leje i tilsyneladende er ved at blive solgt for et beløb på kr. 300.000,00 og således at, som jeg forstår det, du kan blive boende som lejer i ejendommen.

 

Jeg kan ikke / vil ikke og gør det aldrig, garanterer for noget resultat af min rådgivning, men foretager en rådgivning på baggrund af min viden, erfaring og de dokumenter og den situation jeg rådgiver omkring.

 

Jeg må derfor meddele, at betales min faktura ikke indenfor den senest angivne frist, vil mit honorar og min faktura, der er udstedt i overensstemmelse med min ordrebekræftelse på din anmodning blive taget til inkasso.

 

 

 

 

Med venlig hilsen

 

Adv. J. Bertel Rasmussen (H)

 

Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: logo sign1

Mæglergaarden                 

Frederiksgade 1                  Bredgade 30

5700 Svendborg                  1260 København K

 

( Telefon:  (+45) 70 25 21 15

( Direkte:      (+45) 40 98 52 74

*   Mail:        pg@bertelrasmussen.dk

:     Web:         www.bertelrasmussen.dk

:     Web:         www.bertelsportsret.dk

 

TwitterFacebookLinkedIn      Eurojuris

 

Gratis parkering ved kontoret i Svendborg.  Parkering