31. december 2019.

 

Til Borgmester Hr. Tonni Hansen, formand for handicaprådet Lisa Pihl Jensen og alle med tilknytning til handicaprådet.

Den 5. december 2019. beder vi om aktindsigt, med ønske om kontoudtog fra kontoen med de 200.000 kr. sat ind på kontoen i januar måned 2019. med teksten "Tilgængelighedspulje - handicap"

I begyndelsen af 2019. - skriver borgmester Hr. Tonni Hansen.

Hr Tonni Hansen, hvem har sikret, at ikke 1 kr. af de 200.000 kr. er brugt til formålet, - "mere tilgængelighed for handicappede".

Hvorfor står alle 200.000 kr. fortsat på kontoen, når Lisa Pihl Jensen skriver "Jeg vil debattere med handicaprådet, hvad pengene skal bruges til i 2019. - der er mange ønsker til bedre tilgængelighed på Langeland." - mange ønsker, herunder gelænder til de nye badebroer.

Handicappede, ældre og gangbesværede mfl., har nu i 2 somre ikke haft adgang, lige adgang, til vort "blå guld", det velgørende badeliv i Havet, der omslutter Langeland.

Er det ikke bedrag, at annoncere 200.000 kr. afsat til handicappede og så lade pengene gå tilbage, hvor de kom fra uden, at der er brugt 1 kr. på bedre tilgængelighed for handicappede, er det ikke at holde handicappede for nar, af samme skuffe som de, der samler ind til
kræftramte børn og bruger pengene på noget andet !?

Nu beder vi om "Svesken på Desken" ! ... er der en god forklaring ?

 

Med venlig hilsen

VildMedLangeland.dk
Sekretær Niels Andersen

S

ræftramte børn og bruger pengene på noget andet !?

 

Hit Counter

 

 

 

 

Sag