Vi har mennesker, der får meget lidt eller ingenting i rente for deres indestående i banken og vi har mennesker, der gerne vil købe hus på Langeland, men har vanskeligheder med finansieringen fordi, realkreditinstitutionerne ikke låner penge ud til huse, der koster mindre end 500.000 kr. og mange gode huse på Langeland koster mindre.

"VildMedLangeland" søsætter nu et projekt til gavn for begge parter og Langeland. Projektet har vi døbt "Langeland Bolig Invest" eller blot LBI.

Investorer får 6 % i rente pro anno af pantebrevets pålydende og til sikkerhed for pantet, belånes en ejendom ikke med mere end 80 % af den offentlige vurdering og alle pantebreve har 1ste prioritet i Tingbogen.

Du kan lade egen advokat stå for udfærdigelsen af pantebrevet for egen regning, eller lade advokaten tilknyttet LBI stå for den forretning, - låntager og långiver, betaler i sidstnævnte tilfælde, hver halvdelen af omkostningerne til advokat salær og tinglysningsafgift.

Potentielle långivere inviteres til at besigtige det aktuelle hus, der søges finansiering til, - det hus långiver evt. skal have pant i.

Aktuelt søges der långivere til "BodilHus" i Lohals, der fremstår velholdt og med god beliggenhed, se hus, beliggenhed og omgivelser herunder.

 

Ved interesse, klik på fjederen herover og skriv hvor meget du overvejer at investere og meddel om du ønsker at besigtige huset.

 

 

 

 


Stranden er hér klar til en dejlig bade sæson.


Som regel rigeligt med sand, - både over og under havet.


Ofte mødes en køligere luft med det varme hav og tågen flyder poetisk mellem bakker og træer.


Der er i vore skoves dybe stille ro talrige steder, hvor man kan meditere over tilværelsen i idyllisk fred, - her i skoven umiddelbart overfor BodilHus.


Her ser du Vojremosens eng i Bremlevænget skov, kun 700 m fra BodilHus.


På Vojremose engen, ses både kvæg og heste, - kun 700 m fra BodilHus.


Det bliver jo også vinter i Lohals, - men ufatteligt smukt, - kun 950m. fra BodilHus.


EEn smuk snedækket Lohals Nordstrand, - kun 970 m fra BodilHus.


Et vinter billede fra Lohals Havn, - kun 500 m fra BodilHus.


I BodilHus står Jøtul ovnen og venter på, at du kommer hjem fra din tur i vinter landskabet.


Som en god begyndelse på sommer sæsonen, tændes hvert år Skt. Hans bål på Lohals Nordstrand.


Der er til tider, også mange mennesker på Lohals Havn. Hvert år er der musik på Lohals Havn og på fotoet, er det Søs Fenger, der giver koncert, i 2016 er det Lis Sørensen, der giver koncert. Alle arrangementer har gratis adgang, hvor det er fadøl salget, der betaler musikken. Vil du støtte arrangementet, så køb fadøl ! :-)

 

Hit Counter