BodilHus, - er et "VildMedLangeland" projekt, der går ud på at bringe gode mennesker til  Langeland, - spirituelt anlagte mennesker som søger storslået atmosfære og spiritualitet, samt inspirerende og hyggeligt samvær med ligesindede, midt i en storslået og enestående natur af skov, hvide sandstrande, hav og et charmerende havne landsby miljø.

Du får :

Ret til 1 uges ophold, hver af årets måneder i spirituelt samvær med din partner og 2 andre par, - hvert par i sit eget dobbelt værelse. Huset er fuldt møbleret, har 3 opholdsstuer, 1 med stor Jøtul brændeovn, også egnet til anvendelse som åben pejs. Der er naturligvis både køl, frys og vaskemaskine. Huset er også fuld af god energi, - en god energi du mærker straks. I fugleflugtslinje er der 20 meter til skov, 120 meter til ride center, hvor i kan leje heste til skovridning, 100 meter til bager, 700 meter til supermarked og tankstation,  200 meter til busstoppested, 400 meter til havn og 800 meter til en af Fyns mest attraktive badestrande med "Blåt flag" og krystal klart vand. Hvor skoven går helt ned til vandet, føler nøgenbadere sig godt tilpas.

Fri anvendelse af husets egen båd , - beliggende i Lohals Havn. Tag feks. en eftermiddags tur til Lundeborg på Fyn og nyd en middag eller en fadøl på Lundeborg havn. Eller tag på fisketur og fang de fisk i skal bruge til middagen, friskere bliver fisk ikke, der er fiskegrej ombord, både garn og havstænger. Du får også mulighed for, at nyde havet under hvide sejl med kaptajn ombord på folkebåden, det gode skib "PONTO", - for små penge.

Fri anvendelse af husets 6 mountain bikes, - særdeles velegnede til kørsel i de mange omkringliggende Statsskove.

Fri adgang til husets hønse hus, hvor der kan hentes omkring 6 nylagte økologiske æg hver dag.

Der findes endvidere bålplads i den lukkede have, samt stor Weber grill til fri afbenyttelse.

Du og din partner investerer :

2 x 25.000 kr. i andelsbevis/depositum, beløbet tilbagebetales, hvis i får ønske at udtræde af projektet og et nyt par tilslutter sig.

I betaler : Et månedligt bidrag på 2x600 kr. via betalingsservice.  Det svarer, ved fuld udnyttelse, til 172 kr. i døgnet for et par i dobbeltværelse inklusiv bådleje og cykelleje. Til sammenligning koster et dobb. vær. på motel i samme område typisk 450 kr. - uden båd og cykler. 

Beboerne bliver efter behov tilbudt at deltage i forskellige vedligeholdelses opgaver for, at bevare det månedlige bidrag så lavt, det er muligt.

Interesseret !?  ... så anmod om medlemskab af FaceBook gruppen  "BodilHus" - det er ganske uforpligtigende.

Klik hér og kom til FaceBook gruppen.

Du kan også skrive en E-mail til BodilHus - Klik hér.

Se kort over herlighederne herunder, samt video og fotos.

 


 


Stranden er hér klar til en dejlig bade sæson.


Som regel rigeligt med sand, - både over og under havet.


Ofte mødes en køligere luft med det varme hav og tågen flyder poetisk mellem bakker og træer.


Der er i vore skoves dybe stille ro talrige steder, hvor man kan meditere over tilværelsen i idyllisk fred, - her i skoven umiddelbart overfor BodilHus.


Her ser du Vojremosens eng i Bremlevænget skov, kun 700 m fra BodilHus.


På Vojremose engen, ses både kvæg og heste, - kun 700 m fra BodilHus.


Det bliver jo også vinter i Lohals, - men ufatteligt smukt, - kun 950m. fra BodilHus.


EEn smuk snedækket Lohals Nordstrand, - kun 970 m fra BodilHus.


Et vinter billede fra Lohals Havn, - kun 500 m fra BodilHus.


I BodilHus står Jøtul ovnen og venter på, at du kommer hjem fra din tur i vinter landskabet.


Som en god begyndelse på sommer sæsonen, tændes hvert år Skt. Hans bål på Lohals Nordstrand.


Der er til tider, også mange mennesker på Lohals Havn. Hvert år er der musik på Lohals Havn og på fotoet, er det Søs Fenger, der giver koncert, i 2016 er det Lis Sørensen, der giver koncert. Alle arrangementer har gratis adgang, hvor det er fadøl salget, der betaler musikken. Vil du støtte arrangementet, så køb fadøl ! :-)

 

Hit Counter