Vild Med Langeland Avis 2020.

Giver DAN/VISACARD FALSK TRYGHED ?

 

I Lohals, fik en NORDEA kunde stjålet sit DAN/VISA CARD og PINKODE, begge gemt hver sit sted.

Tyveriet blev straks meldt til politiet og kortet spærret, men tyven havde allerede hævet samlet rundt 10.000 kr. Politiet beroligede forurettede med oplysningen "Det hævede beløb refunderer banken, du skal blot gøre indsigelse".

Forurettede indgav indsigelse og den blev i første omgang afvist i NORDEA, men en klageafdeling indvilgede i at se på indsigelsen og genoverveje. Resultatet bringer vi her.

Umiddelbart er DAN/VISA CARD jo mere sikkert, da det ikke er rede penge, men havde man kun kontanter, ville man næppe have 10.000 kr. liggende i sit hjem, som man har sit DAN/VISA CARD liggende, gemt, men dog muligt at finde. 10.000 kr. i kontanter, ville jeg personligt lægge i et pengeskab og derfor måske mere sikkert. Skal man lægge sit kreditkort i pengeskab, kan jo lige så godt benytte kontanter, det er jo også en helt anden fornøjelse at stå med 10.000 k. i knitrende sedler, end at stå med et plastikkort, men får man dækket sit tab ved tyveri af kort, så er et kreditkort, lige så godt som et pengeskab, vi ser hvad der sker og venter svar fra Nordea.

 

Vild Med Langeland

Niels Andersen

 

 

Klik på fjederen herunder og skriv til -"Vild Med Langeland".

Hit Counter